Lessen

Lesopbouw

CAYogAtelier is gespecialiseerd in Critical Alignment Yoga (CAY) lessen, een bewegingsmethode, ontwikkeld door Gert van Leeuwen. De lessen worden zorgvuldig opgebouwd met een combinatie van ‘zachte’ oefeningen èn houdingen om kracht op te bouwen. Het eerste deel van de les is meer meditatief van aard en doorgaans gericht op het loslaten van spanning in de rug, met behulp van een strip of rolletje. Via rustige coördinatie oefeningen gaat dit over in intensievere houdingen waarin kracht wordt opgebouwd. De les wordt afgesloten met een eindontspanning.
Lees meer over Critical Alignment Yoga

Wanneer zijn de groepslessen?

Er worden in totaal 7 lessen van 1,5 en 1 uur gegeven. Beide lessen zijn voor iedereen toegankelijk. In de lange lessen wordt ook gebruik gemaakt van het boogje en het hoofdstandbankje voor omgekeerde houdingen. Reservering van de lessen gebeurt middels het systeem Momoyoga.
Lees verder over het meest actuele rooster en het boeken van een les

Privéles

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een privéles. Bijvoorbeeld als je net begint met CAY, je verder wilt verdiepen of als je maatwerk oefeningen wilt. Een privéles kost 65€ per uur. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@cayogatelier.nl

Wat kost een les?

Er kan gekozen worden voor een maandabonnement met 1 maand opzegtermijn, of voor een strippenkaart met 10 lessen die 16 weken houdbaar is. De maandabonnementen voor 1 les per week kosten 46€ (lesduur 1 uur) en 52€ (1,5 uur). De strippenkaarten 142€ voor 1 uur en 162€ voor 1,5 uur.
Heb je een Ooievaarspas of kom je rond van een kleine uitkering? Het zou zonde zijn als je daarom niet aan de lessen kunt deelnemen. Neem contact op om de speciale prijs te vragen.


Klik hier voor een compleet tarieven overzicht

Lessen voor thuis
Doe ook thuis aan CAY! Bekijk hier videolessen van 30-60 minuten.

Naar boven