Lessen

Lesopbouw

CAYogAtelier is gespecialiseerd in Critical Alignment Yoga (CAY) lessen, een bewegingsmethode, ontwikkeld door Gert van Leeuwen. De lessen worden zorgvuldig opgebouwd met een combinatie van ‘zachte’ oefeningen èn houdingen om kracht op te bouwen. Iedere week hebben de lessen een ander thema. Voorbeelden van thema’s: “schouders en bovenrug”, “onderrug en core” of “verbinding”.
Het eerste deel van de les is meer meditatief van aard en doorgaans gericht op het loslaten van spanning in de rug, met behulp van een strip of rolletje. Via rustige coördinatie oefeningen gaat dit over in intensievere houdingen waarin kracht wordt opgebouwd. De les wordt afgesloten met een eindontspanning. Lees meer over Critical Alignment Yoga

Wanneer zijn de groepslessen?

  • Maandag 16.30 uur les van 1,5 uur
  • Maandag 18.30 uur les van 1,5 uur
  • Woensdag 10.00 uur les van 1 uur (wachtlijst)
  • Woensdag 20.00 uur les van 1,5 uur (wachtlijst)
  • Donderdag 18.30 uur les van 1 uur
  • Donderdag 20.00 uur les van 1,5 uur (wachtlijst)
  • Zaterdag 9.30 uur uur les van 1,5 uur

Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn 5 lessen van 1,5 uur en 2 van 1 uur. Het voordeel van de 1,5 uur, is dat we uitgebreid de tijd hebben om het lichaam los te maken en voor te bereiden op de houdingen. Er wordt gebruik gemaakt van alle tools, dus ook het boogje en het hoofdstandbankje voor omgekeerde houdingen. Beiden geven extra verdieping in je beoefening van CAY.
In de lessen van een uur kunnen we minder doen, maar zeker als je net begint met Critical Alignment Yoga, kan dat al voldoende zijn. Zodra je meer vertrouwen hebt in je lichaam, kun je natuurlijk de overstap maken naar een les van 1,5 uur.
Reservering van de lessen gebeurt middels het systeem Momoyoga. Hier vind je altijd de laatste actualiteit over de lessen:
Lees verder over het meest actuele rooster en het boeken van een les

Privéles

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een privéles. Bijvoorbeeld als je net begint met CAY, je verder wilt verdiepen of als je maatwerk oefeningen wilt. Een privéles kost 65€ per uur. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@cayogatelier.nl

Wat kost een les?

Er kan gekozen worden voor een maandabonnement met 1 maand opzegtermijn, of voor een strippenkaart met 10 lessen die 16 weken houdbaar is. De maandabonnementen voor 1 les per week kosten 48€ (lesduur 1 uur) en 55€ (1,5 uur). De strippenkaarten 156€ voor 1 uur en 178€ voor 1,5 uur.
Heb je een Ooievaarspas of kom je rond van een kleine uitkering? Het zou zonde zijn als je daarom niet aan de lessen kunt deelnemen. Neem contact op om de speciale prijs te vragen.


Klik hier voor een compleet tarieven overzicht

Lessen voor thuis
Doe ook thuis aan CAY! Bekijk hier videolessen van 30-60 minuten.

Naar boven