Lessen voor thuis

Ga direct naar de videolessen (inlog nodig).
Password vergeten, mail info@cayogatelier.nl

Les met de rubberen strip
Als je een stijve bovenrug hebt, is het zinvol om heel regelmatig op een strip te liggen. In jaren opgebouwde spanning en/of voorkeurshouding, heeft nu eenmaal tijd nodig om weg te trekken.

Dubbele strip
Standaard kun je de strip dubbel vouwen. De lus wijst naar boven en de onderkant plaats je ter hoogte van de onderkant van je schouderbladen. Bij vrouwen zit hier mogelijk het BH bandje. Er zwaar op liggen, naar toe ademen en je zult meer en meer versmelten over die strip in plaats van dat je er echt op ligt. De strip past precies tussen je schouderbladen, je schouders kun je dus aan weerszijden ontspannen laten afhangen. Op deze manier op de strip liggen brengt je al een hoop en desgewenst kun je er ook nog een aantal bewegingen aan toevoegen. Wil je een uitgebreidere instructie voor de dubbele CAY strip? Die kun je hier gratis downloaden.

Video C7 strip
In onderstaande filmpje staat een variant op de dubbele strip uit gelegd. De C7 strip, vernoemt naar de wervel op de grens van nek en bovenrug. Je kunt de 15 minuten les van dit filmpje ook doen met een dubbelgevouwen strip. Aan jou de keuze.

Videolessen
De andere lessen zijn alleen toegankelijk voor abonnees en degene die een toegangskaart voor de videolessen hebben aangeschaft. Dit kun je doen door een email te sturen naar info@cayogatelier.nl, of een appje naar 06-16874845. Je ontvangt na betaling een toegangscode.
Er zijn meer dan 40 lessen, variërend van 15 tot 90 minuten, zo is er voor elk moment iets. Ze zijn eenvoudig en meerdere malen te bekijken via Youtube.