Actueel

Aangepast rooster met les van Esther, Louise en Helen
De eerste week van Oktober is Jeannet een week bij Yogaopdeberg in Spanje, om iedere dag CAY te ervaren, samen met 8 enthousiaste yogi’s van CAYogAtelier.
Deze week worden de CAY lessen zoveel mogelijk overgenomen door Esther en Louise. Ook wordt er 1 Oktober voor het eerst een Yin yogales gegeven in de studio. Deze wordt door Helen -een zeer ervaren docent- in het Engels gegeven. Nieuwsgierig? Er is nog plek. Voor het meest actuele rooster en inschrijven, kijk op Momoyoga

Yin Yoga lessen
Vanaf 11 Oktober is het ook mogelijk om Yin yoga lessen te volgen bij CAYogAtelier. Het gaat in eerste instantie om een reeks van 4 lessen. Ideaal om kennis te maken met Yin Yoga dus. De lessen duren 1 uur en 15 minuten en worden gegeven door Helen. Download deze flyer voor meer informatie.

Yoga Nidra (engels)
Vrijdag 28 Oktober kun je je weekend heerlijk beginnen met een Yoga Nidra les van 1,5 uur. Voor leden kost deze 16€ voor niet-leden 18,50€

XL-lessen op Zondag 13 November en 11 December
Er staan er weer twee van deze heerlijk lange lessen gepland. Drie uur lang de tijd voor jezelf! 13 November heeft een wachtlijst, maar in December zijn er nog een aantal matjes vrij.

Het thema is 11 December “Lucia”. In Zweden -waar docent Jeannet een aantal jaar gewoond heeft- is Lucia het feest van het licht. Midden in de periode van korte en donkere dagen, bracht -volgens een Legende- Lucia met een lichtkroon op haar hoofd licht in de donkerte. Hopelijk kunnen deze 3 uur voor jezelf, jou ook licht en lichtheid brengen.

Aanvang om 10.00 uur. Het is inclusief een pauze met thee en (gezond) lekkers. Boek direct hier: XL-les 11 December

Oktober 2022: CAY reis naar SPANJE
Helaas kun je niet meer boeken voor 2022.
De verwachting is echter dat er in 2023 ook weer een reis georganiseerd wordt. Om een idee te krijgen hoe dit er uit ziet, kijk dan in de flyer van 2022.

CAYogAtelier op Facebook

Omslagafbeelding voor CAYogAtelier
76
CAYogAtelier

CAYogAtelier

Sfeervolle kleine yogastudio in Leidschendam, gespecialiseerd in het geven van Critical Alignment yogalessen (CAY). Hierbij wordt eerst spanning in de rug losgemaakt. Vanuit de ontspanning komen we in beweging en gaan we weer kracht opbouwen.

1 week ago

CAYogAtelier
Stijve schouders? Afgelopen week en deze week nog op maandag en woensdag, gaan we ze helemaal los maken. Dat begint in de bovenrug. Een stijve of gebolde bovenrug leidt er toe dat je je schouders extra gaat belasten om toch je bewegingen te kunnen maken. De houding hieronder is heel effectief voor zowel bovenrug als schouders. De zwaartekracht doet het werk: je bovenrug en schouders kunnen zich zo meer uitstrekken. Dit kan gevoelig zijn; je spieren en cellen worden flink aan het werk gezet. Doe je dit regelmatig, dan zullen je cellen zich steeds meer aanpassen en zullen je schouders steeds soepeler aanvoelen 🥳#yoga#criticalalignment#leidschendamvoorburg ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

4 weeks ago

CAYogAtelier
Critical Alignment Yoga op tv!!Woensdag 7 September om half 9 bij het programma Steenrijk Straatarm van SBS6.Hier ruilen twee families van huis en leven. De ‘armere’ familie krijgt hierbij een privé CAY les ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook