Tarieven

CAYogAtelier biedt de keuze tussen abonnementen en strippenkaarten. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past. De abonnementen en strippenkaarten kunnen worden aangekocht via het reserveringssysteem Momoyoga. Op de aankopen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Jaarlijks per 1 Januari worden de prijzen aangepast.

Abonnementen 2024

De abonnementsprijzen zijn inclusief onbeperkt toegang tot meer dan 40 videolessen. Als je een keer verhinderd bent om op de vaste lesdag te komen, is het mogelijk om deze les binnen een maand in te halen op een andere dag. De opzegtermijn bedraagt één maand.

  • 1x per week een les van 60 minuten: 50€ per maand
  • 1x per week een les van 90 minuten: 57,50€ per maand
  • 2x per week een les van 90/60 minuten: 87,50€ per maand

Kortingen

  • Studenten krijgen 20% korting op de abonnementsprijs
  • Ooievaarspas/ minima/ uitkeringsgerechtigd? Dan is er voor jou een aangepaste prijs, omdat het jammer zou zijn als je baat hebt bij de lessen, maar vanwege financiële redenen moet afhaken. Neem contact op als je hier gebruik van wilt maken.

Strippenkaarten 2023

Een 10-rittenstrippenkaart is 16 weken geldig, zodat je ruim de tijd hebt om de lessen te volgen. Wel duurder dan een abonnement per les, maar handig als je nog niet precies je plannen weet, of als je beperkte gelegenheid hebt om op een andere dag in te halen. Voor de prijzen voor de strippen- en losse kaarten klik hier